Västervik fortsätter att vinnaVästervik fortsätter att vinna
4 februari 2022 18:30
Ishockey

VIK förlorade matchen mot Mora – så rapporterade vi

VIK förlorade matchen mot Mora – så rapporterade viVIK förlorade matchen mot Mora – så rapporterade vi
4 februari 2022 07:00
Ishockey

TV: Se VIK-spelarnas udda uppladdning: "Det var blandade insatser" • Nyförvärvet vurpade

TV: Se VIK-spelarnas udda uppladdning: "Det var blandade insatser" • Nyförvärvet vurpadeTV: Se VIK-spelarnas udda uppladdning: "Det var blandade insatser" • Nyförvärvet vurpade
3 februari 2022 21:15
Ishockey

Segerraden förlängd för Västervik - besegrade Kallinge-Ronneby

Segerraden förlängd för Västervik - besegrade Kallinge-RonnebySegerraden förlängd för Västervik - besegrade Kallinge-Ronneby
3 februari 2022 16:30
Krönika

Jonathan Åhman: VIK-tränarnas ledarskap testas just nu • Här är problemen de måste lösa

VIK-tränarnas ledarskap testas just nu • Här är problemen de måste lösaVIK-tränarnas ledarskap testas just nu • Här är problemen de måste lösa
3 februari 2022 10:54
Sport

Nästa vecka är det slut med ödsliga arenor – restriktionerna slopas • VIK öppnar upp biljettförsäljningen: "Äntligen"

Nästa vecka är det slut med ödsliga arenor – restriktionerna slopas • VIK öppnar upp biljettförsäljningen: "Äntligen"Nästa vecka är det slut med ödsliga arenor – restriktionerna slopas • VIK öppnar upp biljettförsäljningen: "Äntligen"
2 februari 2022 21:38
Ishockey

Tränaren lättad och nöjd efter tunga segern: "Viktigt för självförtroendet" • Laget laddar för nästa match med curling

Tränaren lättad och nöjd efter tunga segern: "Viktigt för självförtroendet" • Laget laddar för nästa match med curlingTränaren lättad och nöjd efter tunga segern: "Viktigt för självförtroendet" • Laget laddar för nästa match med curling
2 februari 2022 21:12
Ishockey

VIK tog stark trepoängare i Västerås – här är Sportens topptrio från matchen

VIK tog stark trepoängare i Västerås – här är Sportens topptrio från matchenVIK tog stark trepoängare i Västerås – här är Sportens topptrio från matchen
2 februari 2022 17:05
Ishockey

VIK vann borta mot topplaget – så rapporterade vi

VIK vann borta mot topplaget – så rapporterade viVIK vann borta mot topplaget – så rapporterade vi
1 februari 2022 16:45
Ishockey

VIK:s mörka bortafacit: under en poäng per match • Så ska man vända trenden • Nyckelspelaren långtidssjukskriven

VIK:s mörka bortafacit: under en poäng per match • Så ska man vända trenden • Nyckelspelaren långtidssjukskrivenVIK:s mörka bortafacit: under en poäng per match • Så ska man vända trenden • Nyckelspelaren långtidssjukskriven
1 februari 2022 11:30
Ishockey

VIK värvar igen – har registrerat talang i truppen

VIK värvar igen – har registrerat talang i truppenVIK värvar igen – har registrerat talang i truppen
31 januari 2022 19:00
Ishockey

Nye VIK-förvärvet: • Därför valde han VIK • Legendarens fyra roller • Välbekanta ansiktet

Nye VIK-förvärvet: • Därför valde han VIK • Legendarens fyra roller • Välbekanta ansiktetNye VIK-förvärvet: • Därför valde han VIK • Legendarens fyra roller • Välbekanta ansiktet
31 januari 2022 16:00
Ishockey

VIK-laget som utvecklas i en rasande takt: "De som slog oss med 15–0 vinner vi över nu"

VIK-laget som utvecklas i en rasande takt: "De som slog oss med 15–0 vinner vi över nu"VIK-laget som utvecklas i en rasande takt: "De som slog oss med 15–0 vinner vi över nu"
31 januari 2022 13:51
Ishockey

Sportchefen berättar: • Så hanterar VIK "Powell-pengarna" • Här vill man förstärka • "Vi fick honom billigt"

Sportchefen berättar: • Så hanterar VIK "Powell-pengarna" • Här vill man förstärka • "Vi fick honom billigt" Sportchefen berättar: • Så hanterar VIK "Powell-pengarna" • Här vill man förstärka • "Vi fick honom billigt"
29 januari 2022 21:00
Ishockey

VIK-tränaren: "Det var några tillfälligheter som avgjorde matchen" • Olycklig utvisning före kvitteringen

VIK-tränaren: "Det var några tillfälligheter som avgjorde matchen" • Olycklig utvisning före kvitteringenVIK-tränaren: "Det var några tillfälligheter som avgjorde matchen" • Olycklig utvisning före kvitteringen
29 januari 2022 20:36
Ishockey

VIK var på väg mot viktig seger – släppte in mål i slutet • Förlorade på straffar

VIK var på väg mot viktig seger – släppte in mål i slutet • Förlorade på straffarVIK var på väg mot viktig seger – släppte in mål i slutet • Förlorade på straffar
29 januari 2022 16:06
Ishockey

Så rapporterade vi från matchen – minut för minut

Så rapporterade vi från matchen – minut för minutSå rapporterade vi från matchen – minut för minut
28 januari 2022 17:05