21 september 2024 18:35
Ishockey

Viktor Petersson tvåmålsskytt när Västervik vann

Viktor Petersson tvåmålsskytt när Västervik vannViktor Petersson tvåmålsskytt när Västervik vann
25 mars 2024 21:26
Ishockey

Västervik vinnare mot Kalmar i kvalet till J20 region syd herr

Västervik vinnare mot Kalmar i kvalet till J20 region syd herrVästervik vinnare mot Kalmar i kvalet till J20 region syd herr
23 mars 2024 16:09
Ishockey

Förlust för Västervik mot Tranås på bortaplan

Förlust för Västervik mot Tranås på bortaplanFörlust för Västervik mot Tranås på bortaplan
20 mars 2024 21:05
Ishockey

Seger för Västervik hemma mot Vita Hästen J20

Seger för Västervik hemma mot Vita Hästen J20Seger för Västervik hemma mot Vita Hästen J20
20 mars 2024 09:31
Ishockey

Seger för Västervik mot Kalmar

Seger för Västervik mot KalmarSeger för Västervik mot Kalmar
1 mars 2024 22:15
Ishockey

VIK fick känna på kvalmotståndet: ”Har en bra känsla”

VIK fick känna på kvalmotståndet: ”Har en bra känsla”VIK fick känna på kvalmotståndet: ”Har en bra känsla”
VIK mötte Östersund på bortais.
17 februari 2024 18:20
Ishockey

Västervik vann mot Kungälv i förlängningen

Västervik vann mot Kungälv i förlängningenVästervik vann mot Kungälv i förlängningen
13 februari 2024 21:04
Ishockey

Förlust för Västervik i toppmötet med Mariestad

Förlust för Västervik i toppmötet med MariestadFörlust för Västervik i toppmötet med Mariestad

Storseger för Västervik borta mot Mölndal

Storseger för Västervik borta mot MölndalStorseger för Västervik borta mot Mölndal
3 februari 2024 18:11
Ishockey

Tre mål av Wille Edström när Västervik vann

Tre mål av Wille Edström när Västervik vannTre mål av Wille Edström när Västervik vann
27 januari 2024 17:55
Ishockey

Avgörande i förlängning när Västervik föll mot Kungälv

Avgörande i förlängning när Västervik föll mot KungälvAvgörande i förlängning när Västervik föll mot Kungälv
23 januari 2024 21:07
Ishockey

Västervik avgjorde mot Mariestad i tredje perioden

Västervik avgjorde mot Mariestad i tredje periodenVästervik avgjorde mot Mariestad i tredje perioden
20 januari 2024 16:08
Ishockey

Västervik tappade matchen i tredje perioden mot Bäcken

Västervik tappade matchen i tredje perioden mot BäckenVästervik tappade matchen i tredje perioden mot Bäcken
16 januari 2024 21:07
Ishockey

Västervik vann efter avgörande i tredje perioden

Västervik vann efter avgörande i tredje periodenVästervik vann efter avgörande i tredje perioden
13 januari 2024 18:14
Ishockey

Wille Edströms mål räckte inte för Västervik

Wille Edströms mål räckte inte för VästervikWille Edströms mål räckte inte för Västervik
16 december 2023 17:49
Ishockey

Straffar avgjorde för Västervik mot Troja/Ljungby

Straffar avgjorde för Västervik mot Troja/LjungbyStraffar avgjorde för Västervik mot Troja/Ljungby
12 december 2023 21:07
Ishockey

Förlust för Västervik trots mål av Oliver Collins - Florén och Wille Edström

Förlust för Västervik trots mål av Oliver Collins - Florén och Wille EdströmFörlust för Västervik trots mål av Oliver Collins - Florén och Wille Edström

Västervik utklassat av Halmstad HF borta - med 0-7

Västervik utklassat av Halmstad HF borta - med 0-7Västervik utklassat av Halmstad HF borta - med 0-7