Storseger för Västervik borta mot MölndalStorseger för Västervik borta mot Mölndal

Snabba ryck för Kant – fick hoppa på tåget med trunkenSnabba ryck för Kant – fick hoppa på tåget med trunken
Så gick det till när forwardstalangen lånades ut från Luleå
6 februari 2024 16:00
Ishockey

Så tyckte läsarna om VIK-matchen mot Nybro

Så tyckte läsarna om VIK-matchen mot NybroSå tyckte läsarna om VIK-matchen mot Nybro
"Tiggerikampanj" • "VIK borde ha mer tålamod med juniorerna"Läs kommentarerna
6 februari 2024 13:23
Ishockey

Ingen återkomst i VIK för snipern – klar för ny klubb

Ingen återkomst i VIK för snipern – klar för ny klubbIngen återkomst i VIK för snipern – klar för ny klubb
6 februari 2024 13:00
Ishockey

Stortalangen tillbaka i träning – närmar sig comeback

Stortalangen tillbaka i träning – närmar sig comebackStortalangen tillbaka i träning – närmar sig comeback
"Glad över att bara vara tillbaka"Livepodd på fredag
5 februari 2024 22:33
Krönika

Jonathan Åhman: VIK kan behöva fatta ett tufft beslut – men marginalerna är slut

VIK kan behöva fatta ett tufft beslut – men marginalerna är slutVIK kan behöva fatta ett tufft beslut – men marginalerna är slut
En dödsryckning eller starten på något nytt?Spaningar: disciplin, debut, GaJol
5 februari 2024 22:11
Ishockey

Öhman tog plats i båset – blev en vinnare direkt: "Alltid kul"

Öhman tog plats i båset – blev en vinnare direkt: "Alltid kul"Öhman tog plats i båset – blev en vinnare direkt: "Alltid kul"
Så ser han på en fortsättning i båsetDärför ingen Theo JacobssonBacken om lyftet
5 februari 2024 21:19
Ishockey

VIK fick stopp på trenden – knep första hemmasegern i år

VIK fick stopp på trenden – knep första hemmasegern i årVIK fick stopp på trenden – knep första hemmasegern i år
Det låg bakom vinsten mot länsrivalernaKoggar och matchfaktaPubliksiffran
5 februari 2024 18:21
Ishockey

Så rapporterade vi från matchen – minut för minut

Så rapporterade vi från matchen – minut för minutSå rapporterade vi från matchen – minut för minut

Här är näste nyförvärv hos Västerviks IK – forward från SHL

Här är näste nyförvärv hos Västerviks IK – forward från SHLHär är näste nyförvärv hos Västerviks IK – forward från SHL
"En talang som är väldigt skolad"Då debuterar han
3 februari 2024 18:36
Innebandy

Westervik föll efter dålig start mot Tenhult

Westervik föll efter dålig start mot TenhultWestervik föll efter dålig start mot Tenhult
3 februari 2024 18:11
Ishockey

Tre mål av Wille Edström när Västervik vann

Tre mål av Wille Edström när Västervik vannTre mål av Wille Edström när Västervik vann
3 februari 2024 17:08
Bandy

Tuff start fällde Tjust – så ser tränaren på fortsättningen

Tuff start fällde Tjust – så ser tränaren på fortsättningenTuff start fällde Tjust – så ser tränaren på fortsättningen
Tjust föll efter en svag halvlek.
3 februari 2024 14:08
Innebandy

Förlust för Antvarden mot Linghem med 4-5

Förlust för Antvarden mot Linghem med 4-5Förlust för Antvarden mot Linghem med 4-5
2 februari 2024 21:58
Ishockey

Snabba mål straffade VIK – så går tankarna kring kvalet

Snabba mål straffade VIK – så går tankarna kring kvaletSnabba mål straffade VIK – så går tankarna kring kvalet