Västervik utklassat av Halmstad HF borta - med 0-7

Västervik hade en riktigt tung match borta mot Halmstad HF, och förlorade med hela 0-7 (0-2, 0-3, 0-2) i J20 Region syd herr i ishockey.

Halmstad Hammers HC vann mot Västerviks IK

Ishockey2023-12-05 21:25

I början av matchen var Halmstad HF starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Hugo Lorentzon och Anton Thydell. Det skulle komma mer från Halmstad HF. Halmstad HF stod därefter för tre raka mål i början av andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0 på bara 2.21. Halmstad HF fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Wiggo Karlsson och Emilio Loftenius.

Halmstad HF har fyra segrar och en förlust och 23-8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Västervik har två vinster och tre förluster och 20-28 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Halmstad HF på fjärde plats i tabellen, medan Västervik är på elfte plats.

I nästa omgång har Västervik Mariestad borta i Mariehus Arena, lördag 9 december 14.00.