25 september 2021 00:13
Innebandy

TV: Säker vinst för Libk mot Jönköping – matchen slutar 10-3

TV: Säker vinst för Libk mot Jönköping – matchen slutar 10-3 TV: Säker vinst för Libk mot Jönköping – matchen slutar 10-3

WIBK-damerna besegrade Nässjö på hemmaplan

WIBK-damerna besegrade Nässjö på hemmaplanWIBK-damerna besegrade Nässjö på hemmaplan
18 september 2021 13:00
Innebandy

Superguide: Alla artiklar inför Libk:s SSL-premiär

Superguide: Alla artiklar inför Libk:s SSL-premiärSuperguide: Alla artiklar inför Libk:s SSL-premiär
18 september 2021 07:45
Innebandy

Spelarguide: Här är alla spelare i Libk 2021/2022

Spelarguide: Här är alla spelare i Libk 2021/2022Spelarguide: Här är alla spelare i Libk 2021/2022
17 september 2021 12:44
Innebandy

Panelens tips: Så slutar grundserien i SSL-innebandyn

Panelens tips: Så slutar grundserien i SSL-innebandynPanelens tips: Så slutar grundserien i SSL-innebandyn
16 september 2021 20:00
Innebandy

TV: Se 90 minuters uppsnacksprogram inför SSL-starten

TV: Se 90 minuters uppsnacksprogram inför SSL-startenTV: Se 90 minuters uppsnacksprogram inför SSL-starten
16 september 2021 12:15
Innebandy

Panelen: "Ett misslyckande om det inte blir slutspel"

Panelen: "Ett misslyckande om det inte blir slutspel"Panelen: "Ett misslyckande om det inte blir slutspel"
16 september 2021 00:36
Innebandy

LIVE-TV: Premiärdags - Vimmerby tar emot Ledberg i division 1

LIVE-TV: Premiärdags - Vimmerby tar emot Ledberg i division 1LIVE-TV: Premiärdags - Vimmerby tar emot Ledberg i division 1
15 september 2021 23:27
Innebandy

Så var SSL-premiären för Libk - se matchen i repris

Så var SSL-premiären för Libk - se matchen i reprisSå var SSL-premiären för Libk - se matchen i repris
15 september 2021 16:01
Innebandy

Siktar på att komma topp fem med sin nya klubb

Siktar på att komma topp fem med sin nya klubbSiktar på att komma topp fem med sin nya klubb
12 september 2021 18:11
Innebandy

WIBK:s damer föll mot fysiskt lag i träningsmatch

WIBK:s damer föll mot fysiskt lag i träningsmatchWIBK:s damer föll mot fysiskt lag i träningsmatch
10 september 2021 21:28
Innebandy

Ny derbyseger för VIBK mot Westerviks IBK – han gjorde tre mål

Ny derbyseger för VIBK mot Westerviks IBK – han gjorde tre målNy derbyseger för VIBK mot Westerviks IBK – han gjorde tre mål
9 september 2021 15:55
Innebandy

WIBK:s nyförvärv är redo att "kötta på" mot Vimmerby

WIBK:s nyförvärv är redo att "kötta på" mot VimmerbyWIBK:s nyförvärv är redo att "kötta på" mot Vimmerby
29 augusti 2021 14:44
Innebandy

Förlust för WIBK i säsongens andra träningsmatch

Förlust för WIBK i säsongens andra träningsmatchFörlust för WIBK i säsongens andra träningsmatch
27 augusti 2021 09:53
Innebandy

WIBK kontrakterar målvakt lagom till helgens match

WIBK kontrakterar målvakt lagom till helgens matchWIBK kontrakterar målvakt lagom till helgens match

Nöjda trots att det blev förlust i premiärmatchen

Nöjda trots att det blev förlust i premiärmatchenNöjda trots att det blev förlust i premiärmatchen
16 augusti 2021 18:37