Så gick det i division 6-derbyna

Det spelades två matcher i division 6 på torsdagskvällen med fyra kommunlag inblandade.

5 september 2019 21:18

BOIF tog en storseger när Gunnebo IF besegrades med 5–1 på bortaplan.

Stor del i BOIF-segern hade Hampus Jakobsson som gjorde tre av målen. Simon Lundholm gjorde de övriga två.

– Det var riktigt skönt. Spelet har fungerat i tidigare matcher, men nu har vi även fått utdelning på våra målchanser i de senaste matcherna, säger BOIF-tränaren Armin Beganovic, som hyllar hela laget efter segern.

– Vi gjorde rätt okej tio minuter i första halvlek. Spelmässigt var det okej i andra halvlek, men vi skapade inga målchanser. Tyvärr var det lite ofokuserat hos oss, som gjorde att vi missade passningar, säger Gunnebos tränare Markus Harrysson.

Hemmalagets mål gjordes av Dennis Ockhammar på straff. Bästa insatsen svarade Johan Karlsson för.

Hammarsgärdes BK och Överums IK spelade 1–1 i torsdagens division 6-match i Gamleby.

– Sett till målchanser borde vi ha vunnit den här matchen. Bland annat missade vi en straff, säger Överums tränare Tobias Pettersson.

Överum tog ledningen med 1–0 på ett självmål i första halvlek. I slutminuterna kvitterade Hammarsgärde till 1–1 genom Faban Rosén.

– Överum inledde matchen bäst, men vi jobbade oss in i matchen. Andra halvlek är ganska jämn spelmässigt. Det är alltid skönt att göra det andra målet i en match som slutar 1–1, säger Hammarsgärdes tränare Lennie Rosén.

Bäst Överum var Adam Olofsson. Hela Hammarsgärde svarade för en bra insats, med extra plus till Markus Ringdahl och Noel Palmgren.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Rikard Nilsson