Så här ställer VIK upp mot Södertälje

Västerviks IK genomförde ett kortare träningspass på torsdagen som uppladdning inför fredagens hemmamatch mot Södertälje.

Rehabliteringen går framåt för Victor 26" Öhman som hoppas kunna spel mot Björklöven nästa fredag.

Rehabliteringen går framåt för Victor 26" Öhman som hoppas kunna spel mot Björklöven nästa fredag.

Foto: Malin Belfrage

Ishockey2017-02-02 18:45

Innan träningen hade tränarna Mattias Karlin och Ragnar Karlsson en genomgång med laget vad anledningen var till den bleka insatsen mot Altmuna i onsdags, förlust med 1–5.

– Vi har våra tankar vad som är orsaken varför det gick som det gjorde och det är inte bara en anledning, säger Mattias Karlin.

– Det var samma tendens som höstas sedan vi vunnit derbyt mot Oskarshamn. Sedan åkte vi till Timrå och gjorde en blek insats. Nu gjorde vi en bra insats mot AIK och sedan kom det en blek insats i matchen efter, säger Ragnar Karlsson.

Det är ett formsvagt Södertälje som kommer till PlivitTrade-Hallen. Laget har sju raka förluster och har bara gjort två mål på de senaste fyra matcherna.

– När man förlorar sju på raken så kan man undra, men samtidigt känner jag att vi har haft matcher där vi har varit så nära att vinna. Jag är förhoppningsfull att vi ska få den där segern som gör att vi får tillbaka kraften, sade Södertäljes tränare Mats Waltin till TT efter onsdagens förlust mot AIK med 1–4.

VIK kommer till spel utan Conny Strömberg och Victor "26" Öhman som fortfarande är skadade, men Victor hoppas vara tillbaka i spel under nästa vecka.

– Jag har gjort stora framsteg de senaste dagarna. Jag ska testa på is på lördag och förhoppningsvis kan jag spela hemma mot Björklöven nästa fredag, säger Victor Öhman.

VIK-laget mot Södertälje:

Målvakter: Jonas Fransson (Ludvig Engsund).

Förstafemman: Oskar Drugge, Victor Lindman, Joacim Hedblad, Dan Pettersson, Mitch Wahl.

Andrafemman: Andreas Frisk, Petter Hansson, Olle Liss, Mats Fröshaug, Jörgen Karterud.

Tredjefemman: Andreas Frisk, Erik Gustafsson, Emil Georgsson, Pierre Gustavsson, Viktor Lindell.

Fjärdekedja: Victor "11" Öhman, Simon Hellholm.

Extra back: Joakim Englund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!