Dubbla VIK-spelare i veckans femma

Spelarna i Västerviks IK fortsätter att uppmärksammas för de fina prestationerna i förra veckan.

Foto: DANIEL ERIKSSON

Ishockey2021-01-04 15:19

Inte nog med att Victor Öhman kan vinna "veckans mål" – han tar även plats i "veckans femma", som också utses av redaktionen på Hockeyallsvenskan.se.

"Victor Öhman smackade in tre mål i 5-0-vinsten mot MODO och visade prov både på sitt rappa skott och sin fina genombrottsförmåga. Hans tredje mål var en riktig delikatess, där han själv drev upp pucken, tog sig förbi sin back och sedan bröt in på mål. Målskyttet har hackat lite under hösten, men kanske kommer det igång nu?", lyder motiveringen.

Öhman får VIK-sällskap i femman. Michael Kapla kniper en backplats: "Västervik levererade dubbla segrar i mellandagarna och släppte inte in ett enda mål. En av de mer framstående backarna var Michael Kapla som spelade mest av alla, noterade två assist och gick +2. Amerikanen är ytterligare ett av alla fynd som sportchefen Emil Georgsson hittat i Nordamerika", skriver man som motivering.

Dessutom nämndes både Daniel Marmenlind och Zackarias Skog som bubblare till målvaktsplatsen, som istället togs av Modos Anthony Peters. Oskar Pettersson tog plats bland bubblarna på forwardssidan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!