Västervik FF utklassat av Timmernabben borta - med 1-10

Västervik FF lyckades inte alls matcha Timmernabben i division 4 Småland östra herr i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 1-10 (0-3).

Timmernabbens IF vann mot Västerviks FF

Fotboll2024-06-19 21:37

Timmernabben gjorde första målet. Hugo Lilja gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Timmernabben ökade också ledningen till 2-0 i 20:e minuten, när Hugo Lilja återigen hittade rätt på straff.

Timmernabben gjorde 3-0 i 32:a minuten, när Filip Jägerbrink slog till. Direkt efter pausen ökade August Norell Timmernabbens ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Emil Andersson på straff och reducerade åt Västervik FF. Mer än så blev det dock inte för Västervik FF.

Timmernabben ökade ledningen till 5-1 bara fyra minuter senare genom Hugo Lilja som med målet fullbordade sitt hattrick.

Tre minuter senare var det Hampus Nilsson som såg till att Timmernabben ökade ledningen på nytt, till 6-1.

Sju minuter senare var det August Norell som såg till att Timmernabben också gjorde 7-1.

Timmernabben satte 8-1 sju minuter senare genom Fredric Lindström.

Timmernabben gjorde 9-1 två minuter senare genom August Norell och som med målet fullbordade sitt hattrick.

En minut senare var det Hugo Lilja som såg till att Timmernabben gjorde 10-1. 10-1-målet blev matchens sista.

Timmernabben har fyra segrar och en förlust och 23-4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Västervik FF har en vinst och fyra förluster och 9-28 i målskillnad.

Det här betyder att Timmernabben är kvar i serieledning, och Västervik FF stannar på nionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Västervik FF är IFK Oskarshamn. Lagen möts tisdag 25 juni 19.00 på Arena Oskarshamn 1.