Västervik FF åker ur serien efter ny förlust

Hela säsongen har varit tung för Västervik FF.

Västerviks FF förlorade mot Timmernabbens IF

Fotboll2024-10-05 15:32

På lördagen blev det klart att laget åker ur division 4 Småland östra herr i fotboll efter ännu en förlust, 1-4 (1-1) hemma mot Timmernabben. Laget lyckades bara ta två segrar den här säsongen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Timmernabben tog ledningen i 36:e minuten, genom Filip Jägerbrink.

Västervik FF kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Herman Grönwall. August Norell gav Timmernabben ledningen i 77:e minuten.

Hampus Nilsson ökade Timmernabbens ledning med knappa kvarten kvar.

Timmernabben ökade ledningen på nytt, till 1-4, bara fyra minuter senare återigen genom Hampus Nilsson.

Västervik FF har två oavgjorda och tre förluster och 6-13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Timmernabben har fem vinster och 22-8 i målskillnad.