Ebba Torgner målskytt när Tjust föll

Tjust fick se sig slaget i mötet med Värnamo på hemmaplan i division 1 mellersta dam i fotboll, med 2-6 (0-0).

Tjust förlorade mot IFK Värnamo

Fotboll2024-10-05 15:31

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Julia Söderberg till och gav Värnamo ledningen.

I 55:e minuten slog Mona Chahrour till, och gjorde 0-2.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Mona Chahrour träff ännu en gång och ökade ledningen för Värnamo.

Tjusts Ebba Torgner gjorde 1-3 i 65:e minuten.

Med fem minuter kvar att spela ökade Värnamo ledningen genom Josephine Visted Nielsen.

1-5-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Madeleine Stegius slog till och gjorde mål.

Bara tre minuter senare var det Matilda Nivard som såg till att Värnamo ökade ledningen på nytt, till 1-6.

Tjust reducerade till 2-6 direkt därefter på nytt genom Ebba Torgner. Mer än så blev det dock inte för Tjust.

Med tre omgångar kvar är Tjust på 13:e plats i tabellen, medan Värnamo är på tredje plats.

Nästa motstånd för Tjust är P 18 IK. Lagen möts söndag 13 oktober 12.00 på Gutavallen.