En rejäl genomklappning av Tjust Bandy

Fem baklängesmål på 20 minuter förstörde hemmapremiären för Tjust Bandy.

Det blev en dyster hemmapremiär för Tjust Bandy.

Bandy2019-11-23 17:01

En rejäl genomklappning svarade Tjust Bandy för på lördagseftermiddagen när Skirö AIK vann med hela 10–3 i division 1.

Gamlebylaget fick sämsta möjliga start på andra halvlek i och med att gästerna gjorde två mål inom loppet av tre minuter.

Tjusttränaren Alexander Zinkevitch valde att ta time out, men det blev ingen förbättring, utan Skirö kunde fortsätta med sin lyckade offensiv mot ett mer och mer uppgivet hemmalag. Det gjorde att baklängesmålen trillade in med jämna mellanrum hos en övergiven Viktor Ström i Tjust-målet.

Hemmalaget ledde både med 1–0 och 2–1, men fick se gästerna vända underläget till ledning med 3–2 i pausen.

Den andra halvleken är bara att glömma för Tjustspelarna.

Mål och pass, Tjust Bandy: Simon Oscarsson 1+0, Stanislav Klyushanov 1+0, Oliver Wretman 1+0, Nikita Veshchagin 0+1, Sebastian Nilsson 0+1, David Walfredsson 0+1.

Karta: Tjustvallen