Johan Karlsson i Marknadsnatta

I morgon är det dags för ytterligare en rallyklassiker, Marknadsnatta, i arrangemang av Västra Östergötalands MK i Skänninge.

22 oktober 2010 00:00
Tävlingen ingår i Öppna Östgöta Mästerskapet, SM/FM för Östergötalands Bsf samt Suzuki Cup.

 

164 bilar ska avverka fyra specialsträckor med en längd av 36 kilometer. Dessa ekipage är fördelade på 19 olika tävlingsklasser, allt från klassiska rallybilar från 60-talet till Norrköpingsföraren Jonas Wigrens Ford Focus WRC eller Pelle Sääv från Linköping i en värsting-Skoda.

 

Även Tjust MK har en del förare med på startlinjen, Niklas Hugosson i C-förare 2WD. Andreas Brindmark och Ulf Hugosson i Volvo Original (VOC) samt Johan "Kröken" Karlsson i den deltagarmässigt största klassen, A-förare 2 WD med 35 startande ekipage.

 

- "Taklägget" i Valdemarsvik var inte så farligt, det blev lite småbucklor och en del repor, men det har vi polerat upp och snyggat till, berättar en småskrattande Johan Karlsson.

 

 

- Vi ska satsa på ett gott resultat i helgen, framfarten har varit bra och så vill vi att den ska vara nu när det kanske är säsongens sista tävling innan vintervilan, avslutar Johan Karlsson.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!