Cindy Brüggeman rullade på sista specialen

Finalen i Mitsubishi Ralliart Evolution Challenge och rally-SM slutade inte som Tjust MK:s Cindy Brüggeman hade tänkt sig.

11 oktober 2010 00:00
På sista specialsträckan hände det som är många rallyförares mardröm, rullningen.

 

 

- Vi kom in i tok på för fort in i en hårnål vänster, ungefär mitt på sista specialen. Det häktade tag och vi rullade runt, tappade massor av tid men kunde fortsätta in i mål, berättar Cindy Brüggeman.

 

Hur var denna SM och Mitsubishicupens avslutningstävling över lag?
- Inte bra för vår del, problem med greppet under första halvan av tävlingen. Under lunchuppehållet gjorde vi en del justeringar bland annat mjukare fjädring bak. Det hjälpte lite, men så kom fadäsen på sista sträckan. Nu gäller det att glömma denna tävling och sikta på Tyskland nästa vecka, svarar Cindy. Brüggeman.

 

Segern i den otrimmade fyrhjulsdrivna klassen gick till PG Andersson, Årjäng. Hans-Erik Weng, Säffle, segrade i Mitsubishi Ralliart Evo Challange. Mikael Lindqvist, Östgöta BF, segrade i den trimmat fyrhjulsdrivet och dito tvåhjulsdrivet kördes hem av Johan Holmberg, Gotlands MF. Bland de otrimmade tvåhjulsdrivna var Jonas Brinkemar, Horndals MK, segerherre.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!