Rallyfinaler för Cindy Brüggeman

På lördag är det dags för Cindy Brüggeman (bilden) och Christian Larsson, Tjust MK, att delta i finalerna i Mitsubishi Ralliart Evolution Challenge Sweden och Rally SM.

8 oktober 2010 00:00
Platsen är Katrineholm och tävlingen heter KMK-Trofén. De tävlande kör fyra sträckor på förmiddagen innan lunch och serviceuppehåll. Därefter körs samma sträckor ännu en gång, innan målgång cirka 16.00.

 

Cindy ligger för närvarande på en sjätteplats i Mitsubishicupen, med 21 inkörda poäng, avancemanget uppåt till en pallplats finns inom räckhåll. Det är bara fyra poäng till totaltrean Marcus Hällbo, Stora Skedvi.

 

Vad har ni för målsättning inför helgen?
- Att hitta farten, komma i topp och sätta sträcktider som är att räkna med. Jag siktar egentligen inte på en tätplats, utan det viktigaste just nu är att få in farten så våra sträcktider är gångbara.

 

 

- Vi ligger någon sekund efter toppförarna och det är den farten jag pratar om. Om det går vägen och vi hamnar högt upp totalt är bara bonus, säger Cindy.

 

Det är inte bara denna tävling som står på agendan för Brüggeman och teamet runt henne. Onsdag kommande vecka åker hela teamet till Tyskland, där de är inbjudna till Lausitz Rally.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!