Cindy siktar på topp tio

I helgen är det åter dags för Tjust MK:s Cindy Brüggeman och co-drivern Henrik Lennartsson, Skillingaryd, att kämpa om poäng och placeringar.

3 september 2010 00:00
Det sker när fjärde deltävlingen i rally-SM samt sjätte deltävlingen i Mitsubishi Ralliart Evolution Challenge Sweden avgörs i Trollhättan i Västrarallyt.

 

Tillsammans med 19 andra ekipage i den otrimmade fyrhjulsdrivna klassen skall duon köra 85 kilometer specialsträcka fördelat på elva sträckor. Starten sker på i kväll och inledningsvis avverkas fyra sträckor med omstart på lördag och målgång på eftermiddagen.

 

- Vi åkte till Trollhättan i går för besiktning samt anmälan. Fredag (läs idag) blir det att kolla sträckorna och förbereda för starten senare på kvällen. Vi kör fyra sträckor på fredag och resten på lördag. Givetvis hoppas jag att allt faller på plats och siktar på en placering bland de tio bästa i helgen, säger Cindy Brüggeman.

 

För närvarande leder Cindy Smålands-DM i den fyrhjulsdrivna klassen och är tvåa i SSRC (Sydsvenska rally cupen) efter Stoffe Nilsson, Hässleholm. Poängen i Mitsubishi Ralliart Evolution Challenge Sweden är 15 till antalet och där är Brüggeman/Lennartsson på en sjätte plats.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!