Fika och sång för alla seniorer

Förra årets succé med Seniorgalan i Västervik upprepade sig under tisdagen. Nära 600 seniorer fick sig fika, underhållning och en hel del vackra ord till livs.

24 april 2018 17:30

"Kärlekbomba" är en relativt modern men redan sliten klyscha när det kommer till att ge någon beröm och vackra ord på vägen. Men under Seniorgalan i Västervik är det just det som seniorerna blir.

Årets gala hölls i Arenan på Västervik resort Lysingsbadet, och lockade nära 600 seniorer i två sittningar. Tv- kändisen Ragnar Dahlberg stod tillsammans med musikerna Towe Widerberg, välkänd dansbandsartist, sångerskan Lotta Källström och musikern Roland Engdahl för underhållningen.

Marie-Louise Wallin besökte galan för första gången.

– Jag hörde från bekanta att det varit så bra förra året och du ser ju hur mycket folk det är här, sade hon vid fikabordet.

Georgis Touma är kraften bakom det hela. Han har arrangerat galan fem år i rad. I år blir det 13 kommuner som får besök.

– Jag är jättenöjd med dagen. Det har både blivit tårar och glädje här i dag. Målet för mig är att göra det här nationellt. Vi måste hylla våra äldre, de som skapat det här fina landet, säger han.

Från scenen gavs det bland annat musik och en hel del gemyt och vitsar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Andreas Johansson

Ämnen du kan följa