Caroline Petersson är ett bekant namn för alla som läser VT. Hon är en mycket flitig reporter och har skrivit om allt mellan himmel och jord under de dryga fem år hon arbetat på tidningen. – Det är variationen som är roligast med att ha jobbat som allmänreporter, man skriver om allt. Det roligaste är när det händer större nyhetshändelser och det är tajta deadlines och händer många saker samtidigt, säger Caroline Petersson och nämner Slottsholmen och Gotlandsbåten som två exempel.

Caroline har haft flera uppdrag på tidningen. Hon började i mediehuset som redaktör för gratistidningen Nordöstran, som den hette då. Därefter blev det jobb som reporter på centralredaktionen och uppdrag som biträdande nyhetschef.

– Det har varit en grymt rolig och lärorik tid. Framförallt kommer jag sakna mina kollegor, de är helt underbara allihop.

Men nu är det frilansuppdrag som står i fokus. Caroline Petersson har valt att lämna sin fasta tjänst för att vara sin egen.

– Det känns både läskigt och kul på samma gång!

Men för den som kommer sakna Caroline i VT:s spalter så kan vi dock lova att hon kommer göra en del inhopp även i vårt mediehus framöver.