Rösta här: Vem ska bli Årets Västervikare?

Årets Västervikare 2022
Årets Västervikare 2022

Nu är det dags för dig att säga ditt. Vem ska vinna utmärkelsen Årets Västervikare 2022? Omröstningen hittar du längst ner i den här artikeln och är öppen till och med 22 oktober klockan 12:00.

Västervik 8 oktober 2022 08:00
undefined
Jesper Björkman

Jesper Björkman, nomineras av Citysamverkan 
Jesper Björkman är den envise entreprenören som inte ser hinder, bara möjligheter. En frisk fläkt med starkt driv och passion som utmanar etablissemanget. Inget kan stoppa honom från att ge Västerviks stad puls och nattliv. Jesper har satt Västervik på evenemangskartan för unga i stora delar av landet och hans enastående engagemang har gett Västerviks stadskärna ett ungdomligt lyft.

undefined
Akko Karlsson

Akko Karlsson, nomineras av Västerviks-Tidningen
Västerviks-Tidningen, genom förslag från tidningens läsare, nominerar Akko Karlsson till Årets Västervikare. Vid en större kris krävs det att enskilda individer kliver fram och tar initiativ. Akko Karlssons samordning, driv och engagemang kring mottagandet av de ukrainska flyktingarna och samordningen av värdfamiljerna runt om i kommunen är minst sagt beundransvärd. 

undefined
Sanne Swahn

Gamleby Folkpark, nomineras av Föreningar i Tjust 
Föreningar i Tjust nominerar Gamleby Folkpark till Årets Västervikare för att de lyckats komma igen efter pandemin och ihärdigt söker nya former för att kunna fortsätta med att arrangera dans, teater, musik och annan scenkonst för alla åldrar som så många i vår kommun kan njuta av. Styrelsen har haft tuffa år under pandemin men beslöt att satsa hårt inför årets sommarsäsong och det har man verkligen lyckats med.

undefined
Richard Bergström

Richard Bergström, nomineras av Västerviks Företagargrupp 
Genom visioner och innovationer har Richard Bergström varit högst bidragande till att väcka liv i en lite bortglömd del av staden. Hamnområdet har rustats upp med Restaurang, padelbanor och boulebana vilket skapat ett helt nytt "stråk". Även kajen har rustats upp med flertalet gästplatser för båtar och skapat förutsättningar för skärgårdsevenemang som exempel Classic Boatmeet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa