Stadshotellet riskerar tappa 600 rumsnätter

Lars-Göran Carlsson på Stadshotellet får ta emot många gäster som är kundereller leverantörer till Electrolux. Stadshotellet står även för 25 000portioner mat årligen till fabriken. Foto: ANDERS LILJEGREN

Lars-Göran Carlsson på Stadshotellet får ta emot många gäster som är kundereller leverantörer till Electrolux. Stadshotellet står även för 25 000portioner mat årligen till fabriken. Foto: ANDERS LILJEGREN

Foto:

Västervik2004-02-14 01:00
Stadshotellet i Västervik levererar mat till Electrolux matsal.
- Det blir ungefär 25000 portioner om året, säger Lars-Göran Carlsson på hotellet.
- Dagligen äter mellan 100 och 150 personer vår mat.
Stadshotellet har förutom dem som lagar maten på hotellet även en heltidare på plats på Electrolux.
Om Electrolux skulle försvinna så är maten bara en del som drabbar Stadshotellet.
- Företagsbesöken är många och vi har cirka 600 rumsnätter per år som är relaterade till Electrolux.
Stadshotellet är inte det enda hotellet eller näringsstället som drabbas. Beläggningsprocenten kommer att påverkas negativt.
- Alla berörs på något sätt och jag tror inte det är så många som just nu funderar på en hotelletablering i Västervik.
- Ännu så länge är vi inte uppsagda utan vi jobbar på som vanligt, säger Lars-Göran Carlsson.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om