Produktionsrekord för Wienerbagarn

En stadig ökning av bullförsäljningen och lanseringen av nyheten pizzabulle gör 2006 till ett rekordår för Wienerbagarn i Loftahammar.

Västervik2007-01-08 14:13
Försäljningen av kanelbullar har ökat kontinuerligt med åtta procent de senaste åren och tillsammans med lanseringen av pizzabullen gör det 2006 till ett riktigt bra för Wienerbagarn.
? Historiskt är det vårt bästa år, säger Bill Ingesson, platschef för Wienerbagarn.
Han vill dock inte avslöja några försäljningssiffror.
? Vi har kört jättebra och sålt jättebra.

Frysta bageriprodukter säljer just nu väldigt bra, enligt Findus, och under förra året lanserades ett storpack med bullar.
? Vi slog produktionsrekord i fjol och kör 3-skift på mer än 70 procent av tiden, säger Bill Ingesson.
I bageriet jobbar cirka 60 personer med att baka 20 000 bullar i timmen. Under förra året arbetade något fler tillfälligt anställda i bageriet, jämfört med tidigare år.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om