Var med i VT:s julkalender – vinn fina priser

Även i år har VT en egen julkalender! Här är allt ni behöver veta.

Idag är det premiär för Västerviks-Tidningens julkalender. Varje dag publiceras det två nya frågor.

Idag är det premiär för Västerviks-Tidningens julkalender. Varje dag publiceras det två nya frågor.

Foto: Grafik: Klas Hallvarez

Västervik2023-12-01 05:00

Var finns julkalendern? Det är en digital kalender som finns på vår sajt, www.vt.se. Varje dag kommer det två nya frågor, en lokal och en av mer generell karaktär.

Hur ser prispotten ut? Totalt finns det 27 priser. Varje dag lottas det ut en trisslott, bland de som har svarat rätt på frågorna. Och efter den sista luckan, på julafton, kommer det lottas ut tre presentkort hos cityhandeln i Västervik och Gamleby på 500 kronor styck, bland alla som har deltagit i julkalendern. Med andra ord: Ju fler dagar ni svarar på frågor, desto större vinstchans i slutdragningen.

Vad handlar frågorna om? Allt möjligt! Det blir en blandning av näringsliv, musik, sport, politik och en massa annat. 50 procent av frågorna kommer vara lokala, och handla om olika delar av Västerviks kommun.

Kan alla vara med? Ja, alla som har ett digitalt konto hos Västerviks-Tidningen kan delta. Ni som har en papperstidning, men saknar ett digitalt konto, kan skapa det direkt på sajten helt kostnadsfritt. Det går även ringa kundtjänst på 0490-66600 för att få hjälp.

Varför gör vi detta? För att ni verkar tycka att det är spännande med tävlingar, och för att vi älskar det gensvar vi fått av er läsare när vi sjösatt liknande grejer. Och för att julen och adventstiden ändå är speciell på många sätt. 

Lycka till, och god jul!                                                                                      

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!