Peter Hirschman ny vd för Jojjen
Ett av Västerviks mest kända företag har bytt vd. Sedan den 1 juni är Peter Hirschman ny chef för Jojjen. - Mina föräldrar har lagt ner sitt liv och sin själ i företaget. Det känns otroligt roligt och inspirerande att få bygga vidare på det, säger han.
Peter Hirschman är sedan den 1 juni ny vd för Västerviksföretaget Jojjen. Han tar över efter sin mamma Ingrid som nu leder marknadsavdelningen. Foto: Karin Hertz
Foto: Karin Hertz
vd:n så vill han hålla fast vid traditionerna och grunden som bolaget står på, men samtidigt komplettera med nya varor och tillagningsmetoder.- Jag vill att alla i Västervik och Småland ska tycka om våra produkter och vilja äta dem och servera dem i sina hem. Som chef vill han fortsätta att utveckla och satsa vidare på matlagningsmetoden sous vide som Jojjen har använt i flera år. Metoden går ut på att man tillagar maten på låg värme under lång tid och har praktiserats av restauranger sedan 1970-talet.- Kvaliteten och resultatet blir otroligt jämnt och bra. Jag vill att alla ska få ta del av sous vide-mat. Man ska inte få så god och mör mat endast när man går till en restaurang, säger han.Som ny chef kommer han även behålla företagets flaggskepp och storsäljare.- Jag hoppas att Västervikskorven, och alla våra andra produkter, skall smaka lika bra om några år som den gör i dag, säger Jojjens nye vd Peter Hirschman.
Personligt
Namn: Peter HirschmanÅlder: 29 årBor: VästervikFamilj: FlickvänIntresse: Innebandy, fiske, resor
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!