NY BOKKyckling på 110 olika sätt

Foto:

Västervik2006-12-28 00:25
Ebba Wachtmeister
Kyckling
PrismaVarje år sätter vi i oss 15 kilo kyckling per svensk. Då är det inte lätt att variera sig. Samtidigt är världen full av kycklingrecept. Här får vi 110 av dem och en generös portion internationell inspiration.
En vardagsvänlig kokbok som tar upp allt ifrån soppor och sallader till helstekt kyckling med gräddsås och marockanska kycklinggrytor. Länder som Österrike, Etiopien och Turkiet är otippade inslag som känns kul. Alla varianter på kyckling finns med - lår, färs, lever, vingar, bröst och så vidare. Ett extra plus för att de lättlagade recepten är indelade i kategorier beroende på fetthalt och tillagningstid.
En sympatisk kycklingbok som absolut tål att användas. I kväll blir det nog dillkött på kyckling.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om