Ny bokBärbar mat

Västervik2005-07-22 00:25
Devisen är att mat alltid smakar bättre under bar himmel. Och visst ligger det mycket i det. Kokboksprofeten Ahlberg bjuder här på sina favoriträtter i bärbar form. Som vanligt blir det personliga möten med maten. En smula långrandiga historier här och var, men det kompenseras å andra sidan av de matnyttiga tipsen om konsten att transportera sallader, pajer, såser och mousser. Picknickarna är indelade i olika teman med realistiska tidsscheman som hjälp.
För det är förberedelser det handlar om, betonar författarinnan. Jämte en sista skönhetslyftning på plats blir picknicken perfekt. Frågan är bara om alla har tid och ork att genomföra de ambitiösa utflyktsprojekten fullt ut. Annars kan man ju alltid gotta sig å Nikko Amandonicos fantasifulla formgivning.
Ett extra plus i kanten för listan på sådant man alltid glömmer att ta med sig.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om