- Det är ett väldigt städande, är det första han säger när vi berättar varför vi vill tala med honom.
Han tillägger sedan:
- Kockarna sliter i köket, fixar och städar.
Berätta hur en vanlig dag ser ut.
- Jag kommer till restaurangen tidigt och sätter direkt igång att diska. Den första kocken kommer klockan åtta, sedan rullar det på. Vi levererar mat till bland annat Slip Naxos och Dupont. Full fart.
I köket gör kockarna alltså mat som inte bara går till lokalens matgäster. Bjerman och Nilsson har drivit restaurangen i sex-sju år. Och den intilliggande bowlinghallen har de drivit sedan 90-talet.
Vad betyder det för er att inte få anmärkning?
- Det känns naturligtvis bra. Vi har rätt bra koll på det här, svarar han.
Vad tror du de som får kritik tänker?
- Ja, inte är det roligt, men här har vi fullt upp med vårt eget.
VT talar även med kocken Erik Manfred.
Hur känns det att vara kock här?
- Inget är perfekt, men det här känns bra, säger han.