Hur fick du servitörjobb på en av Sveriges bästa krogar?
...Fred Jansson, hotell- och restaurangelev som fått jobb på lyxkrogen Operakällaren i Stockholm,
Foto: Tillfälliga Fotografer
- Man får börja med lätta saker som att hälla vatten, sedan fick jag som den förste praktikant någonsin ta ett eget bord. Hur blir man en bra servitör?
- Man måste vara fokuserad, slita hårt och lyssna på vad handledaren säger.Vad har du lärt dig?
- Väldigt mycket, allt från hur man ska hantera kunder till hur man gör i ordning ett vin rätt. När börjar du?
- Efter sommaren, det ska bli väldigt roligt, men först ska jag jobba på Saltmagasinet i Västervik.
Hallå där...
Namn: Fred JanssonÅlder: 19Bor: VästrumGör nu: Studerar sista året på hotell- och restaurangprogrammet och jobbar på Gusto. Intressen: Spelar tennis
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!