Hur äter du helst din semla?

Iris Johansson, till vänster, och Valdy Ohlsson, Ankarsrum:- Efter att ha ätit upp locket  först så äter jag grädden med sked och sist bullen som vanligt, säger Iris.- Jag äter semlan på vanligt vis och riskerar att få lite florsocker och grädde på nästippen. Det går knappast att undvika, säger Valdy skrattande.

Råland Andersson, Ankarsrum

Råland Andersson, Ankarsrum

Foto: Margareta Ljungblad

Västervik2008-02-05 00:05

Ove Gustafsson, Ankarsrum:

- Den ska jag ha i en tallrik med het mjölk till. "Hetvägg" är en barndomssed som jag värnar om.

Råland Andersson, Ankarsrum:

- Tar grädde på hatten ett par gånger och sedan katten Kalle fått en klick av grädden som han gillar, så äter jag bullen som vanligt.

Bo Karlström, Ankarsrum:

- För mig är det som att äta en bakelse med sked, såklart. Det är absolut inte svårare vill jag lova.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om