Frågan/Vad blir det för midsommarmat?

Doris Hänig, Ankarsrum

Doris Hänig, Ankarsrum

Foto: Ljungblad Margareta

Västervik2009-06-18 00:06
Ivan Lönn, Blackstad- Sill, färskpotatis och Janssons och självklart nubbe därtill. Till efterrätt äter vi jordgubbstårta.Laila Lundgren, AnkarsrumEgen inlagd portvinssill till färskpotatis med hackat ägg och snaps. Jordgubbstårta med vispgrädde blir fint avslut på måltiden.Marika Persson, Mjölby- Det blir hemlagad kycklinggryta med bacon och öl och till efterätt blir det jordgubbar. Lars Holmström, Västervik- Egen inlagd sill till nypotatis, rökt ål, ägg och köttbullar och snaps därtill och måltiden avrundas med jordgubbstårta.Doris Hänig, Ankarsrum- Vi håller på svensk mattradition med nypotatis, sill, Janssons,ägg med kaviar och jordgubbar till efterrätt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om