Det säger Elias, som driver Acapulco i Västervik tillsammans med bröderna Nedal och Cliven.
Elias var åtta år när familjen Besheri flydde från det krigsdrabbade Libanon till Sverige. Han var yngst i brödraskaran och skulle få utbildning i det nya hemlandet. Så blev det också. Elias fick gå omvårdnadsprogrammet.
– Jag hade funderingar på att bli ambulansförare, men mitt liv skulle få en helt annan inriktning.
Han säger själv att han inte valde restaurangnäringen, utan att det var mer som att restaurangnäringen valde honom. Med stor hjälp av äldste brodern ska sägas. Det var han som fick nys om den lediga lokalen på Brunnsgatan i Västervik.
Och nu börjar ett stenhårt jobb för att bygga upp det som i dag är en av de mest långlivade och populära pizzeriorna i stan. Den ger sysselsättning för sju personer och omsättningen är ganska jämt spridd över hela året. Alltså ingen utpräglad sommarrestaurang.
– Jag har alltid gillat att jobba hårt, och de får man verkligen göra i den här branschen. Någon fritid existerar knappast.
Nyheterna då?
– Vi drömmer om en större lokal för att kunna öka omsättningen, och vi har massor med idéer vi vill genomföra, säger Elias.