Det berättar Erik Askenberger, som nu tar nästa steg i satsningen på ett produktionskök och butik i Almviks gamla skola.
Snart kommer en skylt upp vid vägen, för att visa in till parkeringen, men något som oroar är hur kunderna ska hitta in från E22. Kostnaden till Trafikverket för att sätta upp en skylt skulle bli alldeles för hög.
– En stor del av våra kunder på Almviks Café var spontanbesökare och de kommer bli svårare att få. Vi får se det som att vi är ett lite dolt smultronställe och hoppas på att folk hittar hit ändå.
Något som oroar honom mer än skyltningen är spannmålspriserna, där det varnas för prisökningar framöver, på grund av Rysslans krig i Ukraina.
– Vi vill absolut inte höja våra priser. Och vi vill inte tumma på kvaliteten. Vi har redan märkt att kostnaden för allt som kommer lite längre ifrån ökar.
Har ni någon krisplan?
– Vi har bunkrat upp med mjöl ifall det skulle chockhöjas, så att vi har en liten brygga. Men det kommer nog inte förrän till hösten, när spannmålet ska skördas. Vi köper ju bara svenskt, men om det blir brist kommer det påverka de priserna också.
I ena änden av huset hittar vi butiken. Här kommer kunderna in med hjälp av telefon och bank-id. Flera frysar står här fyllda med pizza, glass, bullar, och honungsfrallor. I hyllor på väggarna finns mandelsmör och annat, tillverkat från grunden i köket intill.
På baksidan finns en uteservering där Erik själv byggt bord för upp till 8-10 personer att sitta vid och äta tillsammans.
Just nu kan man köpa take away-pizza på fredagar och på lördagar är det pizzabuffé på uteserveringen. Och här veckan håller de extraöppet eftersom många har långledigt.
– Det är tack vare en ny kock, Freddy Petersson, som börjat hos oss. Nu kan vi ha mer regelbundna öppettider.
Under högsäsongen, efter midsommar, är planen att ha bullfika på torsdagar.
– Då kan man sitta här och fika, eller ta med sig bullarna ner till badet. Vi ligger ju bokstavligt talat bara ett stenkast från badplatsen.
I köket håller Freddy på att grädda honungsfrallor och doften av nybakt bröd sprider sig. Snart ska Erik skörda rabarber och sedan blir det tillverkning av rabarbersaft, som ska säljas i butiken och serveras till buffén och till bullfikat.
– Vårt ledmotiv är att vi slänger ingen mat. Rabarberna som blir över gör vi paj på och de vi gjort saft på kan vi också använda till annat.