Daniel Enwide, projektchef på Skanska, säger att det finns risker med alla dessa lyft, men nu har det sista prefab-elementet av betong kommit på plats, utan att det har hänt något som inte ska hända.
– Det är en stor milstolpe, säger han.
De har givetvis varit noga med säkerheten, och spärrat av vissa delar av området, när det har varit påkallat, för att kunna göra de olika lyften. Väggelementen är rejäla pjäser på 18 ton styck. Men nu står alla där de ska.
Det låter som att det är lite skönt att det är klart?
– Det är väldigt skönt, till och med, säger Daniel.
Men även om alla prefab-elementen nu är på plats, behövs de båda jättelika byggkranarna ett tag till på arbetsplatsen. Först runt jul ska de plockas bort.
För närvarande är det 120 personer som jobbar med bygget av den nya psykkliniken, varav 100 på själva byggarbetsplatsen. Till våren blir det ännu fler, runt 200.
När vi går runt på de olika våningarna, möter vi nästan bara män, men det finns några få undantag.
Ett av dem är Majken Persson. Hon är från Västervik och är elektrikerlärling. När vi träffar henne ska hon sätta upp dörrlås och står böjd över några ritningar som visar hur lokalerna ser ut.
En läsare undrade om betongen verkligen ska se ut som den gör på utsidan av byggnaden, om den inte ska målas vit. Men det ska den inte.
Perry Essén, projektchef på regionen, berättar att det är vit, infärgad betong. Den ska se ut såhär. Fördelen med att inte måla den är att den håller längre och att det blir mindre underhåll.
– Det är ett jobb att måla och måla om.
Men Daniel Enwide tillägger att betongen inte kommer att se ut på samma sätt hela tiden. Just nu är den lite grå för att det är så fuktigt väder, men en torr och solig sommardag kommer den att se betydligt vitare ut.
En sak som både han och Perry är stolta över är att de har kunnat få ner utsläppen av koldioxid under projektets gång, från 12 000 ton i den första kalkylen till 9 500 i den fjärde. Det är en minskning med 21 procent.
Två viktiga faktorer för att lyckas med detta är att de inte har använt mer stål än nödvändigt och att de har byggt med en klimatförbättrad betong.
Daniel lyfter också fram betydelsen av samverkan:
– Samverkan är grunden, och att ha ett gemensamt fokus.
– Det är viktigt att också vi drar ner på utsläppen, med tanke på klimatförändringarna, säger Perry.