I NATT: Det hände medan du sov

Greta Thunberg fick Amnestypris
Greta Thunberg fick Amnestypris

Räddningstjänsten i Linköping larmades till en vattenläcka som visade sig vara en elbrand och Greta Thunberg fick Amnestys finaste pris.

Östergötland 18 september 2019 07:33

Lokalt

04.56 Räddningstjänsten larmades till en vattenläcka som visade sig vara en elbrand. Villan har fått rökskador men branden kunde släckas utan att några personskador.

Inrikes

05.45 Tre till sjukhus efter skottlossning i Malmö. Vid 22-tiden på måndagskvällen kom tre skadade personer till Universitetssjukhuset i Malmö, en av dem skottskadad. De tre ska på egen hand ha tagit sig till sjukhuset i bil.

Utrikes

06.08 Greta Thunberg och miljörörelsen Fridays for future har mottagit Amnesty Internationals "Ambassador of conscience award".

06.01 Norska kommuner nobbar vindkraft. Norska kommuner säger nej till landbaserad vindkraft. I en undersökning som tidningen Klassekampen gjort svarar 78 av 101 tillfrågade kommuner nej på frågan om de vill se en utbyggnad av vindkraften på sin mark.

Sport

04.06 Roethlisberger borta hela säsongen. Pittsburghs quarterback och en av NFL:s största stjärnor, missar resten av säsongen.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa