Det kan Ulrika Pecher konstatera med glädje i rösten. Flera söndagar i rad med start 25 januari har hon och andra engagerade lagt ner ideellt arbete för att dryga ut kassan för Stiftelsen Marsbäcken. Pengarna ska som bekant gå till att rusta upp hus och området i övrigt, för att få snurr på verksamheten.
Det är Föreningar i Tjust som tillsammans med Stiftelsen Marsbäcken och andra lokala föreningar och sponsorer nu gör flera insatser för att få det hela att gå ihop. Ett led i denna strävan är att anordna loppis och våffelcafé.
Första söndagen kom strax över 200 personer och fikade och kikade efter eventuella loppisfynd, denna söndag verkar det som att den siffran blir högre.
– Det har blivit mycket mer populärt än vi vågade hoppas på. Det är ett bra sätt att få in lite pengar och framförallt gör det att allmänheten får upp ögonen för Marsbäcken och alla möjligheter som finns här.
Man har behövt öka våffelproduktionen, tre dubbla våffeljärn går bokstavligt talat varma för att serva gästerna.
Ulrika Pecher menar att konceptet är klart och att andra föreningar gärna får hyra in sig för att göra samma sak.
Allmänheten har också tagit tillfället i akt att bekanta sig med anläggningen. Överallt strövas det, leks i snön och framförallt samtalas.
Just det sociala är viktigt, det påpekar WalleNothdurft. Han har ett loppisbord där han säljer glas, bland annat.
– Det går lite trögt med försäljningen med det är inte det viktigaste. Det här blir en social samvaro också, ett tillfälle att "snacka lite skit", säger han och skrattar.
Bröderna Henrik och Björn Frisell funderar på att köpa ett spritkök. De är båda imponerade av verksamheten.
– Det här är ett jättebra initiativ. Jag har förstått att man har stora planer och jag har stora förhoppningar om att de ska bli av, säger Björn Frisell.
– Det är trevligt och gemytligt. Jag tycker att det är viktigt att Marsbäcken förblir i föreningsägo, det finns så mycket potential här, säger Henrik Frisell.
Alvar Öhrling leker i snön utanför. Han kastar snöboll och trivs.
– Men jag har inte varit här så ofta säger han.
Hans föräldrar Elin och Mårten Öhrling besöker loppisen för första gången.
– Vi kom hit med bekanta. Det är ett grymt läge och viktigt att det får vara öppet för alla. Det är kul att det finns krafter som kämpar för att det ska fungera och vill utveckla, säger Mårten Öhrling.