Beshiri utökar i hamnen

Förra sommaren öppnade Elias Beshiri, som driver restaurangen Sahara, fiskrestaurang på Fiskaretorget. Nu vill han utveckla konceptet och tar över även de andra bodarna.

FISKARETORGET. Det blir mer fisk och glass på Fiskaretorget. Elias Beshiri berättar om planerna inför sommaren.

FISKARETORGET. Det blir mer fisk och glass på Fiskaretorget. Elias Beshiri berättar om planerna inför sommaren.

Foto: Lisa Olaison

Hamnen2015-03-02 11:01

– Man kan säga att vi kommer att utveckla och bygga vidare det vi har börjat, säger Elias Beshiri.

Men det kan bli mer, berättar han.

– Jag tycker att man ska överraska lite också så mer vill jag inte säga, säger han och skrattar.

I veckan lämnas en bygglovsansökan in och därefter ska bodarna renoveras.

– Vi ska bygga och satsa rejält. Det kommer bli glassförsäljning också i sommar men vi tänker utöka uteserveringen mot Gamlebyviken, berättar Beshiri.

När öppningen blir exakt är svårt att säga.

– Förhoppningen är att öppna så tidigt som möjligt. Det beror mycket på vädret.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om