Kebabmästaren bytte till pasta

Ayman Mazloum vill göra något nytt. Kebabmästaren i Västervik satsar på pasta istället.

Ayman Mazloum drar igång en pastarestaurang på Strandvägen i Västervik. Sanharib Abdulahad har hjälpt honom att komma igång.Foto: Anders Steiner

Ayman Mazloum drar igång en pastarestaurang på Strandvägen i Västervik. Sanharib Abdulahad har hjälpt honom att komma igång.Foto: Anders Steiner

Foto: Steiner Anders

Ekonomi, näringsliv & finans2011-11-14 00:00

- I tre år har jag gått och hoppats på att det ska bli molnigt väder. Har det regnat har det blivit dålig kassa, har det varit soligt och varmt har det blivit dålig kassa, har det växlat däremellan har det blivit dålig kassa. Kebab har gått bra att sälja vissa somrar. Mest när det varigt molnigt. Pasta kan man sälja i alla väder. Året runt, säger Ayman Mazloum som nu ska driva restaurang Parmasoni på Strandvägen.

Tanken är en lunchrestaurang för pasta på det klassiska italienska viset. Restaurangen erbjuder även avhämtning.

- Jag tror på idén. Oskarshamn har två pastarestauranger varför ska inte vi ha en här?

Parmasoni kommer även erbjuda avhämtning.

- Pasta är en livsstil. Jag har arbetat med pasta sedan 1995. Man blir aldrig trött på pasta. Man blir piggare!, säger Sanharib Abdulahad som ligger bakom konceptet Parmasoni som finns i Eskilstuna och Sävjsö också.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!