Nya ansikten på Almviks Café

När Daniel mötte kärleken var det dags att flytta från Stockholm till Almvik. Två barn och ett hus senare har han nystartat verksamheten på Almviks Café och nu satsas det för framtiden.

7 april 2012 00:00

Efter att Daniel Brangö såg en annons på internet om att kaféet sökte nya ägare, bestämde sig han och frun Emma för att våga ta steget och satsa.

Daniel är ursprungligen från Stockholm men när han mötte hustrun Emma, från Almvik, var det dags att flytta från storstaden. I dag har de köpt hus och har två barn.

Nyöppnandet av kaféet har föregåtts av hårt arbete. Daniel är snickare i grunden, så mycket har han gjort själv. På skärtorsdagen slogs dörrarna upp till det numera lantligt rosa och ljusa kaféet.

- Allting är hembakat och görs här, berättar Daniel stolt. Vi tycker att det känns på smaken och det känns viktigt att det är så.

Det är flera nyheter som introduceras. Daniel har många planer och har fått hjälp att realisera några av dem från släkten, som är i restaurangbranschen i Stockholm.

- Vi kommer att ha catering med hemkörning och en liten butiksdel. Vi har utökat matutbudet också. Det finns piroger, pajer smörgåstårta och annat gott. Kaféet är känt för sina våfflor så de kommer vi att fortsätta med så klart.

Det är även temadagar på gång. Bingo- och trubadur-afton, grillkvällar och en stor kräftskiva har redan planerats in.

Daniel känner sig mycket väl mottagen och har redan fått mycket respons.

- Folk är välkomnande och positiva. Många har sagt att det ser fram emot öppnandet och är glada över att det kommer finnas en liten butik på orten.

Personligt

Namn: Daniel Brangö

Ålder: 30 år

Familj: Hustrun Emma, döttrarna Nova 6 år och Karma 7 veckor

Bor: Hus i Almvik

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!