Annonssamarbete med Engströms Bil

Alla tjänster på ett ställe: Det gör livet enklare för dig som kund

Att köpa en bil är en investering, trots att det alltid är en viss värdeminskning ska man förvalta och vårda den. En välvårdad bil får längre livslängd och ger ett högre andrahandsvärde.

– Din bil utsätts dagligen för yttre påfrestningar såsom damm, insekter, salt, grus, vatten och solljus som sliter på lack, rutor och kaross, berättar Anton Frilund, bilvårdsspecialist på Engströms.

– Din bil utsätts dagligen för yttre påfrestningar såsom damm, insekter, salt, grus, vatten och solljus som sliter på lack, rutor och kaross, berättar Anton Frilund, bilvårdsspecialist på Engströms.

Foto: Engströms Bil

Native2023-05-08 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

– Din bil utsätts dagligen för yttre påfrestningar såsom damm, insekter, salt, grus, vatten och solljus som sliter på lack, rutor och kaross, berättar Anton Frilund, bilvårdsspecialist på Engströms. För att undvika korrosion och slitage krävs regelbunden omvårdnad. 

undefined
En välvårdad bil får längre livslängd och har ett högre andrahandsvärde.

– Det är också viktigt att underhålla och vårda bilens interiör.Damm kan innehålla grus och kemikalier som kan äta upp ytorna i din bils interiör. Hos oss kan du välja bland fyra olika bilvårdspaket - brons, silver, guld och platina, beroende på vad din bil behöver.

Lackskydd och glasförsegling
Ett lackskydd bibehåller lackens spänst och motståndskraft vilket bibehåller nybilskänslan. Den bevarar glansen och ger ett skydd mot solens skadliga ultravioletta strålning och oxidation orsakad av miljöföroreningar och vägsalt.

– En lackskyddsbehandling håller i ungefär 12 månader och efter det rekommenderar vi att man gör en återbehandling för bästa resultat. 

Rutor som har behandlats med glasförsegling blir lättare att hålla rena då smuts och insekter inte fäster lika bra. 

– Rutorna blir också vattenavstötande vilket gör att regndroppar snabbare glider av glaset jämfört med en obehandlad ruta, berättar Anton och fortsätter:
– Det innebär att vindrutetorkarna inte behövs användas lika frekvent. Och under vinterhalvåret underlättar en glasbehandling att skrapa rutorna rena från is. 

Allt för att underlätta livet som bilägare
Engströms Bil är en fullserviceanläggning och en helhetsleverantör av service, reparationer, tvätt, städning, byte av glasruta, däckbyte och däckhotell bland annat.

Allt för att underlätta livet som bilägare och erbjuda hjälp på ett och samma ställe, året om.

– Det här är inget nytt, servicetjänsterna har vi haft hela tiden, berättar Jacob Svensson, skadeverkstadschef på Engströms, men det är inte alla som känt till det. Nu vill vi lyfta fram vad vi kan hjälpa till med och göra det så enkelt som möjligt för kunden.

undefined
Jacob Svensson är skadeverksamhetschef på Engströms Bil.

– Oavsett om du älskar att åka bil eller om du ser bilen som ett sätt att ta sig från en plats till en annan, så är den en viktig del i ditt liv. Care4Life underlättar livet för bilägare genom att erbjuda hjälp med allt som våra kunder behöver – på ett och samma ställe, året om.

Alla tjänster på ett ställe – det gör livet enklare för våra kunder.

Om Engströms Bil

hemsidan hittar du mer information och kan enkelt ta kontakt. 

Biltvätt - Bilvård - Hjulskifte – Däckhotell – Däck- och hjulbalansering – Nya däck och fälgar – Lackskydd – Laga stenskott – Byta vindruta – Reparera skador m. m

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på VT.