Annonssamarbete med Motorsport

"En robotgräsklippare för minimalt jobb och en grönare gräsmatta”

Är du osäker på vilken robotgräsklippare du ska ha till sommarens gröna gräsmatta? Motorsport i Västervik har ett stort utbud av olika modeller av Honda Miimo. “Vi utbildar vår personal kontinuerligt för att matcha kundernas önskemål och behov – en långsiktig trygghet för dig och ditt robotköp,” säger Daniel Samuelsson, butiksansvarig.

– Vi har de flesta modeller inne i butiken. Vet man inte själv hur stor ens gräsmatta är kan butikssäljarna hjälpa till och mäta så att du får rätt typ av robotgräsklippare anpassad efter dina behov, säger Daniel Samuelsson som är butikschef på Motorsport.

– Vi har de flesta modeller inne i butiken. Vet man inte själv hur stor ens gräsmatta är kan butikssäljarna hjälpa till och mäta så att du får rätt typ av robotgräsklippare anpassad efter dina behov, säger Daniel Samuelsson som är butikschef på Motorsport.

Foto: Motorsport

Native2024-05-01 00:00
Detta är ett annonssamarbete.

Familjeföretaget Motorsport ser att allt fler väljer robotgräsklippare. Största anledningen till deras ökade popularitet är att man inte behöver klippa gräsmattan själv och att den är ett miljövänligare alternativ, förklarar Daniel. 
– För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg. Under de 30 år som jag har jobbat här har jag sett hur våra kunskaper och erfarenheter har vuxit. Hög kvalité och långsiktiga samarbeten är en central del i vår verksamhet, säger Daniel.

undefined
Det går att styra Honda Miimo robotgräsklippare via en smidig mobilapp.

Innan man skaffar en robotgräsklippare bör man ta reda på storleken på sin gräsmatta. Vidare har gräsklipparen alltid en inkörningsperiod på cirka två till tre veckor, vilket är bra för att kunna upptäcka små hål i gräsmattan som behöver täckas över så att gräsklipparen ej fastnar.
– Du behöver inte ha en ”golfgreen” för att en robot ska kunna klippa, utan det funkar även med ojämna underlag och lutningar. Om det visar sig att gräset växer mer på vissa ställen och så kan vi ställa in roboten så att den klipper extra mycket just där.

Förutom ett erbjuda robotgräsklippare utför Motorsport i Västervik även service. 
– Vi erbjuder ett helhetspaket till våra kunder, vi kommer ut och installerar klart robotgräsklipparen oavsett storlek på din gräsmatta.

undefined
Ett av tillskotten i Motorsports lager är Honda Miimo, en robotgräsklippare som klipper från 400 upp till 4000 kvadratmeter och har fem års garanti, berättar Daniel Samuelsson.

 FRÅGOR OCH SVAR

 • Vad har Honda Miimo för funktioner?
  – Roboten har det som man behöver. Den har bland annat appstyrning, så om du är på Kanarieöarna eller i sommarstugan kan du se att din robot fungerar eller om den har fastnat så kan du be grannen flytta på den. Appen finns som tillval på alla modeller. 
   
 • Har Honda Miimo några unika egenskaper?
  – Det som jag vill trycka på är att det är 5 års garanti. Honda är en kvalitetsprodukt så standarden på varorna är mycket bra och tillförlitlig. Försäkringen som finns till täcker mot stöld samt om åskan skulle slå ner. Detta gäller alla maskiner och oavsett om det är privat eller företag.  
   
 • Hur fungerar den i olika väderlag?
  – Alla Miimo-modeller är säkra att använda i regn.
   
 • För vem passar Honda Miimo?
  – Den passar till alla, både privatpersoner och företag. Alla som vill väl ha en grönare gräsmatta i sommar. Det finns inget som robotgräsklipparen inte klarar av, om du frågar mig.  
   
 • Vilken respons har ni fått från era kunder som har köpt Honda Miimo?
  – Alla är väldigt nöjda med sitt köp oavsett modell. Jag har själv kört en hemma och har inte haft några problem alls.
   
 • Har ni någon aktuell kampanj?
  – Ja vi har kampanj på två modeller just nu. En som täcker 1000 kvadratmeter där det ingår att vi kommer ut och installerar den för totalt 17 995 kronor. Samt en som täcker 1500 kvadrat där det ingår appstyrning, hus (laddstation) samt installation för 25 890 kronor.  Se kampanjerna på hemsidan här
   
 • Hur går jag till väga om jag är intresserad?
  – Kom gärna in på ett besök i någon av våra butiker, vi finns i Västervik, Gamleby och Vimmerby. Vi har inne olika modeller av Honda Miimo. Har du inte möjlighet att besöka oss gå in på vår hemsida, skicka ett mejl eller ring till oss.
Motorsport

VÄSTERVIK
Öppet: Måndag- fredag 9-18, lördag 10-14
Tel: 0490-101 05
Adress: Allén 46, Västervik

GAMLEBY
Öppet: Måndag-fredag 8-17, lördag Stängt
Tel: 0493-102 62
Adress: Trädgårdsgatan 2, Gamleby

VIMMERBY
Öppet: Måndag-fredag 8-18, lördag 10-14
Tel: 0492-134 60
Adress: Sevedegatan 5


Besök butikens hemsida: motorsport.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på VT.