Annonssamarbete med Engströms Bil

Vi underlättar livet för dig som bilägare: Så du får tid till annat

Däcket är den viktigaste kontaktpunkten mellan bilen och vägen. Greppet, mönsterdjupet, rullmotståndet och slitaget påverkar din körupplevelse och säkerhet på vägarna. Därför är det viktigt att ta hjälp med de som har kunskap och kan hela hanteringen av däck och fälg.

Engströms Bil är en fullserviceanläggning och en helhetsleverantör av service, reparationer, tvätt, städning, byte av vindruta, däckbyte och däckhotell.

Engströms Bil är en fullserviceanläggning och en helhetsleverantör av service, reparationer, tvätt, städning, byte av vindruta, däckbyte och däckhotell.

Foto: Engströms Bil

Native2023-05-05 12:00
Detta är ett annonssamarbete.

– Vi är specialister på däck och vet vilken typ av däck som fungerar bäst på just din bil, säger Martin Hegefors, däckspecialist på Engströms Bil. Och vi tar med dina behov och din körstil när det är dags att byta till sommar och vinter.

undefined
Martin Hegefors är däckspecialist på Engströms Bil.

Balansering av hjul - längre livslängd
– Har du upplevt att ratten skakar eller vibrerar kan det bero på att hjulen på din bil inte är balanserade. Att balansera sina hjul är viktigt för däckens livslängd, fjädring och styrning. Vi på Engströms Bil har erfarna och utbildade däcktekniker som ser till att din bils hjul blir perfekt balanserade.

Varför ska du balansera dina hjul?
När du märker av vibrationer eller skakningar i ratten, vid körning, bör du omgående kontrollera balansen i dina hjul. Har du obalans i dina hjul kan det orsaka ett ojämnt slitage på däcken. Hjulbalansering är en liten kostnad jämfört med de skador och slitningar som annars kan uppstå.

Däckhotell - smidigt och enkelt
Att lämna däcken på däckhotell är ett bekvämt och enkelt sätt att magasinera på mellan säsongerna.

– I våra däckhotell förvarar vi dina däck och hjul i rätt förhållanden inomhus. Vi grovtvättar utan kemikalier, kontrollerar mönsterdjup, kollar över dina däck så att de är redo för säsongen och vi hör av oss till dig när det är dags att byta. Enkelt och bekvämt. 

undefined
– Vi är specialister på däck och vet vilken typ av däck som fungerar bäst på just din bil.

Allt för att underlätta livet som bilägare
Engströms Bil är en fullserviceanläggning och en helhetsleverantör av service, reparationer, tvätt, städning, byte av vindruta, däckbyte och däckhotell bland annat. Allt för att underlätta livet som bilägare och erbjuda hjälp på ett och samma ställe, året om.

– Det här är inget nytt, servicetjänsterna har vi haft i alla år, berättar Jacob Svensson, skadeverkstadschef på Engströms, men det är inte alla som känt till det. Nu vill vi lyfta fram vad vi kan hjälpa till med och göra det så enkelt som möjligt för kunden.

undefined
Jacob Svensson är skadeverkstadschef på Engströms Bil.

– Oavsett om du älskar att åka bil eller om du ser bilen som ett sätt att ta sig från en plats till en annan, så är den en viktig del i ditt liv. Engströms Care4Life underlättar livet för bilägare genom att erbjuda hjälp med allt som våra kunder behöver – på ett och samma ställe, året om.

Engströms Bil

Alla tjänster på ett ställe – det gör livet enklare för våra kunder.

Biltvätt - Bilvård - Hjulskifte – Däckhotell – Däck- och hjulbalansering – Nya däck och fälgar – Lackskydd – Laga stenskott – Byta vindruta – Reparera skador m. m

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på VT.