Annonssamarbete med Play Hotel

”Vill du testa någonting annorlunda är det hit du ska åka”

Sommaren är på ingång och många törstar efter nya spännande utflyktsmål. Hos Play Hotel får du en upplevelse utöver det vanliga. Här kan du spela äventyrsgolf och pingis, men också njuta av en fika på uteplatsen eller övernatta i en industriell miljö. ”Vill du testa någonting annorlunda är det hit du ska åka”, säger Tomas Ottosson, ansvarig för Play Hotel.

"Våra aktiviteter går att anpassa efter vad besökarna vill och kan göra", säger Tomas Ottosson som är ansvarig för Play Hotel.

"Våra aktiviteter går att anpassa efter vad besökarna vill och kan göra", säger Tomas Ottosson som är ansvarig för Play Hotel.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-05-15 11:16
Detta är ett annonssamarbete.

Hos Play Hotel i Mjölby finns något för alla smaker. Hit kan du komma med kompisgänget på en after work eller ta med familjen på en dagsutflykt. Här finns aktiviteter som padel, cornhole, pingis och äventyrsgolf – och du kan även testa svingen i deras golfsimulatorer. Är du ute efter ännu mer motion har de även ett stort och fullutrustat gym som du kan nyttja.

– Vill du testa någonting annorlunda är det hit du ska åka. Vi har ett brett spann av besökare och kan erbjuda något för alla. Våra aktiviteter går att anpassa efter vad besökarna vill och kan göra. Pingis är till exempel ett bra val för den som inte kan röra på sig så mycket, säger Tomas Ottosson, ansvarig för Play Hotel.

undefined
På Play Hotel finns padel, cornhole, pingis, äventyrsgolf och golfsimulatorer.

Play Hotel har öppet kl. 06–22 sju dagar i veckan och går att boka efter förfrågan. Verksamheten har även drop in för de som endast vill komma förbi under dagen. 

– Man behöver inte köra massa aktiviteter och stanna över natt, det går bra att svänga förbi och spela äventyrsgolf eller ta en glass på vår uteplats med. 

undefined
Är du ute efter mer träning erbjuder hotellet ett stort och fullutrustat gym.

För de som vill stanna över natt finns 16 hotellrum att välja mellan, i en stilren och industriell miljö. Hotellets placering gör det smidigt att utforska andra sevärdheter i området i samband med besöket.

– Vi har bra läge bredvid motorvägen som gör att det är lätt att ta sig till oss. Dessutom finns det utflyktsmål i närområdet som ni kan passa på att åka förbi när ni är här, säger Tomas.

undefined
Play Hotel har öppet kl. 06–22 sju dagar i veckan.

Varför ska man välja Play Hotel?

– Kommer du hit och ska övernatta kanske du inte är ute efter en shoppingtur eller spaupplevelsen, utan vill ha något annat du tidigare inte testat. Sen kan du varva ner, ta en kaffe och koppla av – och aktivera dig igen.

– De som kommer hit sänker axlarna, miljön här är avkopplande. Samtidigt får du chansen att testa massa roliga aktiviteter. Många är vana vid att känna sig låsta när de kommer till ett hotell, men här finns det så många olika saker att hitta på. Dessutom anpassar vi mat och dryck efter sällskapets önskemål, vi vill se till att gästerna får en så bra upplevelse som möjligt hos oss, säger Tomas Ottosson.

undefined
Vill du övernatta finns 16 hotellrum att välja mellan.
Play Hotel

Adress: Hallevadsgatan 34, 595 35 Mjölby

Mejl: info@playhotel.se

Telefon: 0142-400 04

Läs mer om Play Hotel och boka ditt företagsevent på deras hemsida här.

Karta: Play Hotel i Mjölby
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på VT.