Dessutom är det första gången som Miljöpartiets nya ledarduo kommer att finnas representerad i talarstolen - denna gång av Gustaf Fridolin. Det kommer att bli mycket intressant att se hur de nyvalda partiföreträdarna interagerar med de som är gamla i gamet.
Det är med lite andra positioner i opinionen som partiföreträdarna går in i kammaren i dag än när de gjorde det vid årets första debatt.
Förvisso presenterade Expressen i måndags Demoskops förtroendesiffror för partiledarna och Juholts siffror ser inte särskilt imponerande ut och han ligger en bra bit ifrån statsministern. Svenska folket vet inte riktigt vad Juholt går för och förmodligen har inte heller vinglandet i Libyenfrågan stärkt Juholts kurs.
Däremot har den sista tidens mätningar av partisympatierna, bland annat den stora SCB-mätningen som kom i förra veckan, varit en angenäm läsning för oppositionsledaren.
Socialdemokratins fria fall i opinionen före och precis efter valet har hejdats och han har nu fått upp siffrorna som de såg ut för ett drygt år sedan.
För Alliansens del ser det däremot dystrare ut. Två partier ligger kring fyraprocentsspärren och Moderaterna har i de flesta mätningar passerats av Socialdemokraterna som största parti och den rödgröna röran leder över regerings-alliansen.
Vilka frågor kommer debatten röra sig kring? Kommer partiernas hantering av Sverigedemokraterna att vara ett ämne i partiledardebatten? Ska Fridolin satsa på att profilera MP ännu mer som det nya mittenpartiet? Blir Libyen och utrikespolitiken en stor och het potatis och kommer Fas 3 återigen bli genomtröskat i debatten?
Oavsett vilka sakfrågor som kommer att diskuteras under morgondagens debatt så kommer fokus att riktas mot att statsministern för första gången möter Håkan Juholt som oppositionsledare.
Deras personligheter och förhållningssätt är olika, den ene sval, resonerande och nedtonad, den andre humoristisk, bra på oneliners och låter det privata ta mycket plats. Men båda två är trots detta ganska stöddiga - Juholt för att han representerar ett parti som tidigare varit det statsbärande och han ger gärna intrycket av att ha varit med förr. Reinfeldt för att han bygger ett samhällsbärande parti och dessutom har han goda statsfinanser i ryggen.
Deras framtoning gentemot varandra kommer att kunna ha betydelse för hur väljarna ser på deras respektive roller och personligheter. Stöddighet på fel sätt, i fel lägen, mot fel person kan snabbt slå tillbaka - det har hänt förr.