Nathalie Danielsson är uppväxt i Trelleborg, men bor numera i Göteborgstrakten. Efter en skoltid som mobbad upptäckte hon appen Musical.ly, numera Tik Tok, och där fick hon snabbt en stor följarskara genom sina videor. Efter att hon slutat nian gjorde SVT en dokumentärserie om henne och populariteten har bara fortsatt att öka och nu har hon nästan tre miljoner följare i sina digitala kanaler.

18 år gammal är hon aktuell med sin självbiografi "Jag, Nattid" och har kommit till Ica Maxi i Västervik för att signera boken och självklart dela ut kramar och ta bilder med besökarna.

Nathalie Danielsson tycker det är roligt att vara ute och träffa de som följer hennes kanaler i sociala medier.

Artikelbild

| Nova Jansson, Elis Jonsson och Maja Valtersson tar en bild tillsammans med Nathalie Danielsson. Efter att ha fått hennes autograf förstås.

– Det är jättekul! Men samtidigt lite konstigt att fatta att alla de här är människor som följer mig och vad jag gör. Jag känner ingen av dem, men de vet allt om mig.

Hur är det att vara förebild för så många unga tjejer?

– Det är lite overkligt. Det går inte riktigt att förstå, jag är ju bara en vanlig människa och kan bara vara ... jag.

När signeringen börjar ringlar kön lång. Mest är det unga tjejer som väntar ivrigt.

Artikelbild

| Att få sin egen bok i handen var nästan ofattbart, berättar Nathalie Danielsson, när hon signerar böcker på ica Maxi i Västervik.

– Jag har följt Nathalie jättelänge och sett hennes serier, berättar Kellie Hellström, som just har fått ett exemplar av boken signerat.

Vad är det som är bra med just hennes historia?
Artikelbild

| Många ville träffa Nathalie "Nattid" Danielsson.

– Hon har stått upp för sig själv hela livet, säger Kellie Hellström.

– Hon är fin och stark, och det sa jag till henne, säger Saga Carlsson, som kommit hit med kompisarna Elis Jonsson, Nova Jansson och Maja Valtersson för att träffa Nathalie Danielsson.