Fullsatt show med Robert Wells

Efter två dagar i Västervik tillsammans med Västerviks orkesterförening och elever från Kulturskolan avslutade Robert Wells och hans musikerkollegor med en stor konsert på Stadsteatern på lördagen.

21 april 2018 19:00

På scenen var, förutom Robert Wells trio, med Robert på piano, Lars Risberg på bas och Roine Johansson på slagverk, medlemmarna i Västerviks orkesterförening och Västerviks ungdomsorkester. Dessutom uppträdde ungdomar från Kulturskolan.

Richard Fallquist från Västerviks orkesterförening, som även arbetar på Kulturskolan, var den som tog initiativ och har planerat musikdagarna tillsammans med Robert Wells.

– Det har varit helt fantastiskt. Robert har en förmåga att få ungdomarna med på noterna, både de som spelar och sjunger och de som varit här som publik under skolkonserterna, säger Richard.

I ett nummer spelar tangentorkestern, ett helt gäng unga pianister, tillsammans med Wells och senare under föreställningen var det små fiolspelare som fick chansen att visa upp sig. Några solister bjöd dessutom på skönsång. Amanda Sandberg, Alice Erlandsson, Linnea Wignell, Elinor Johansson, Katja Strandberg, Alice Andersson och Otto Engström sjöng både tillsammans och var för sig.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Anna Persdotter

Ämnen du kan följa