Passa på – läs vt.se gratis hela förmiddagen

Vi är stolta över vår journalistik och idag passar vi på att visa upp oss lite extra! Följ oss gratis på vt.se hela lördagsförmiddagen.

Journalistik 7 november 2020 09:00
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Många som normalt sett inte har tidningen har den just idag. Cirka 15 000 hushåll som inte har tidningen får hem den i brevlådan idag, och vi har valt att hålla vår nyhetssajt olåst mellan 07:00 och 13:00. 

Vi bevakar Västerviks kommun dygnet runt och idag får du som är icke-prenumerant alltså ett smakprov på sajten. Missa inte att kolla in vår live-kalender med sportsändningar från hela regionen!    

 

Västerviks-Tidningen har en stark ställning. Vi har en hushållstäckning på närmare 80 procent. Allt fler läsare kopplar sina prenumerationer till vår digitala plattform, och allt fler väljer att prenumerera på vår sajt och E-tidning. Såväl sajten som vår E-tidning har nyligen fått en snyggare form och bättre användarvänlighet. Allt är uppbyggt för att passa i mobila plattformar. Dessutom kan man skräddarsy innehållet efter sina egna intressen. 

 

Journalistiken har fått en allt viktigare roll i de tider vi lever nu. Kristid. Ryktesspridning. Fake News från diverse organisationer och stater. Redan innan pandemin ökade läsningen och andelen digitala prenumeranter. Det är tydligt för oss att när det smäller så är det till oss man vänder sig för att få information. 

Tiotusentals människor följer oss varje dag. Det förtroendet är inget vi tar för givet. Vi gör vårt yttersta för att bibehålla det förtroendet varje dag. Om ni vill skaffa en prenumeration gör ni det via länken https://vt.se/bli-prenumerant 
Vi önskar er en trevlig helg! 


Ämnen du kan följa