Politikerna fortsätter marginalisera SD

Det är märkligt, att flera partier fortfarande inte tar SD:s politik och förslag på allvar. Utan obstinat och enögt snarare försöker motarbeta och marginalisera deras inlägg i debatten.

Insändare2022-02-12 06:06
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Istället borde de stå upp och be om ursäkt. För att under alla år kallat dem för både det ena och det andra. Och systematiskt förkastat och motarbetat deras politik. Trots att det nu visat sig, att de har haft rätt på i stort sätt varenda punkt. Allt som nu resulterat i alla dessa kriminella invandrargrupper och de parallella samhällena som SD påtalade för många år sedan. Liksom alla 700 000 arbetslösa invandrare som olika regeringar tävlade om att ta in flest av i landet. De som skattebetalarna nu måste försörja. 

Nej, det var viktigare att motarbeta SD, än att ta tag i alla de problem som de påtalade och varnade för. Men det var ju inte politiskt korrekt. Nej, allt gick bara ut på, att förtala och marginalisera dem. Till vilket pris som helst. Och... det är det priset som Sverige nu får betala. 

Alla ni andra politiker, ni har fortfarande inte lärt er av misstagen. Vilket bevisas av den senaste omröstningen i kommunfullmäktige. Utan ni bara fortsätter på samma obstinata väg. Med skygglapparna på.