Det handlar inte om att hjälpa

USA "hjälper" inte andra länder utan har alltid en agenda. I det här fallet är det att om dom förser Ukraina med vapen så är det för att indirekt föra krig med Ryssland och komma över bördiga länder som i det fallet är Ukraina och Ryssland.

USA:s inblandning i kriget har bara ett syfte - att utplåna Ryssland för att själv vinna fördelar, tror skribenten.

USA:s inblandning i kriget har bara ett syfte - att utplåna Ryssland för att själv vinna fördelar, tror skribenten.

Foto: Lewis Joly

Insändare2022-07-26 05:40
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

USA har svår torka som drabbar nötproduktionen i förlängningen, med minskat antal uppfödare på grund av vattenbrist/lågt grundvatten som följd. Biden har sagt att han som Natomedlem inte kan gå in och "skydda" Ukraina genom att anfalla Ryssland för att det då skulle bli ett fullskaligt krig.

Att använda Ukraina för att indirekt komma åt Ryssland och deras stora och bördiga land är för många så genomskinligt. Detta krig är ett så otroligt grymt sätt, att många inte inser att USA förlänger kriget genom att förse Ukraina med vapen. Inte för att "rädda" Ukraina utan för att med Ukrainas hjälp utplåna Ryssland med planen att inta det välmående Ryssland när tiden är mogen.

Nato var nog från början menat att undkomma krig men är också genom USA ett krigförande land som vi kanske inte alltid tänker på. Det USA vill ha, det tar dom i sinom tid genom sina dolda agendor.