Satsa mer pengar på cancerforskning

23 mars 2019 04:00

Man borde satsa mer på cancerforskningen. För att det är väldigt många som får cancer. Vissa dör men andra klarar sig som tur är.

Man förlorar sina nära och kära på grund av cancern.

Tänk om man satsade mer på cancerforskningen. Då skulle inte så många människor behöva dö.

Och ifall man hade ett botemedel mot cancer. Och forskarna satsade mer på att bekämpa cancern. Så skulle alla stå på sina ben idag och leva sitt liv som de andra i världen gör. Istället för att känna all smärta inom sig. Och behöva gå igenom alla operationer och mediciner och så vidare.

Eller att dom går igenom cancerforskningen och hittar ett botemedel. Då skulle alla vara glada och till och med ha ett längre liv! Och leva med sina nära och kära livet ut.

Men nej! De flesta dör av cancer, tänk att hen inte existerar på grund av cancern. Det är ju inte människorna som bestämmer om de vill ha cancer! Men man kan ju påverka ifall man röker, då kan man få cancer i lungorna och det kan leda till döden. Men vissa får inte alls cancer, trots att de röker, men det är bara tur!

Cancern är en av de farligaste sjukdomarna. Och tänk att man har hittat mediciner till de sjukdomarna som inte är lika farliga som cancern. Tänk om man hade hittat ett botemedel mot cancer från början, då skulle vi ha en medicin mot cancer och alla skulle leva lyckligt idag!

Men nej! Man får lida av den där cancern. Bara för att man inte började forska om det från början.

Ni som ska utbilda er till att göra mediciner, börja med cancern både för din skull ifall det skulle hända något. Och för dina framtida barn, barnbarn, din man eller din fru helt enkelt för din framtid.

Men du tänker säkert ”ehh jag bryr mig inte”. Men jo det ska du, du vet ju aldrig om du får cancer. Eller om dina nära och kära får det. Då kommer du att tänka mer på det.

Men tänk om ditt barn fick cancer då skulle du tänka mer på cancern och satsa mer på den för att rädda ditt barn!

Så satsa mer på cancerforskning för en bättre framtid både för dig och dina nära och kära.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Iman A