Med inlåningen av Lukas Wernblom från Modo och att skadade Rob Bordson är på väg tillbaka så finns det ingen plats för Jake Randolph.

Det innebär att Jake för tillfället inte får träna med VIK:s A-trupp, utan är hänvisad att träna med J 20-laget samt hockeygymnasiet.

– Vi försöker hjälpa honom att hitta en ny klubb. Vi får se var det bär iväg. Vi har 15 forwards i dagsläget och det är en för mycket, säger VIK:s tränare Mattias Karlin.

Randolph vara inte med i fredagens bortamatch mot BIK Karlskoga.

På sex hockeyallsvenska matcher har Jake, som är en av tre Minnesota-bördiga spelare i årets VIK-lag, noterats för noll poäng och hans genomsnittliga istid under dessa sex matcher ligger runt åtta minuter per match.

Efter BIK Karlskoga-debaclet i fredags hintade VIK:s sportchef Emil Georgsson att något kunde vara på gång gällande Randolph.

"Vi ska inte sticka under stolen med att vi hade hoppats på mer även om det var lite av en chansning. Vi får se vad som händer. Precis som tränarna kollar på matcherna gör ju jag också det och utvärderar spelarprestationer och så vidare", sade Georgsson då.

Sporten sökte under tisdagen Jake Randolph för en kommentar som valde att inte kommentera.