– Det här är kanske första matchen av de 24 som vi har spelat i Hockeyallsvenskan där vi snodde en liten tjuvseger, där motståndarna är bättre än oss där vi lyckas vinna. Oftast har vi hamnat i ett läge där vi har spelat väldigt bra och varit värda en, två eller tre poäng i många matchen, men inte lyckats få med oss det, säger Roger Forsberg efter 2–0-segern.

– Den här matchen är det Jonas Fransson och vårt uppoffrande försvarsspel i sista perioden som spelar hem tre poäng till oss. Timrå är det bättre laget. Vi sätter pris på poängen och vi behöver alla tre poängen.

– Vi var väldigt illa ute i andra perioden var även illla ute i tredje perioden. Vi var på hälarna och tog tokiga beslut, men vi hittade ett sätt att vinna den här gången, konstaterar Roger.

Timrås tränare Fredrik Andersson var besviken över de uteblivna poängen.

– Jag är nöjd med andra och tredje perioden. Jag tycker spelar tillräckligt bra för att vinna den här matchen. Vi har tillräckligt med bra målchanser, men tyvärr gör vi inga mål och det är var det går ut på. Samtidigt försvar sig Västervik bra och har ett bra målvaktsspel, så all heder till dem. De tar vara på de chanser som de skapar, säger Fredrik Andersson

– Dessutom gör de mål i vårt power play som har varit vår akilleshäl här på slutet. Vi måste bli bättre där och effektivare för att kunna vinna matcher. Sett till den här matchen är vi det bättre laget trots att vi förlorar matchen.

vik